Μονοπάτι Τα Τεισία της Μαδαρής – Δόξα σοι ο Θεός

Αν σου έλειψε η φύση, ο καθαρός αέρας και η ηρεμία έλα μαζί μας , στην δικιά μας παρέα!
Οι φίλοι μου δημιουργήσαν μια ομάδα πεζοπορίας με το όνομα “Sialoum”, με σκοπό να εξερευνήσουμε καινούργια μονοπάτια της Κύπρου και να απολαύσουμε τα αριστουργήματα  της φύσης.
Πιο κάτω μπορείς να δεις τα μονοπάτια που έχουμε εξερευνήσει και αν θες να είσαι και εσύ την επόμενη φορά μαζί μας απλά κάνε join εδώ.

Μονοπάτι Τα Τεισία της Μαδαρής – Δόξα σοι ο Θεός

Ένα από τα πιο όμορφα αριστουργήματα της Κύπρου μπορεί να πει κάνεις γι’ αυτό το μονοπάτι με την πανοραμική του θέα και με τους κάθετους βράχους που μοιάζουν με ψηλά τείχη.

Η διαδρομή για το μονοπάτι βρίσκεται στο πλάτωμα κοντά στο Πυροφυλάκιο του Τμήματος Δασών, λίγο έξω από το χωριό Κυπερούντα και συνδέεται  με το μονοπάτι Δόξα σοι ο Θεός. Ίσως να είναι μια από τις πιο εντυπωσιακές διαδρομές που υπάρχουν στην Κύπρο.

Έτσι λοιπόν, μαζί με την ομάδα Sialoum αποφασίσαμε να εξερευνήσουμε και να κάνουμε απογευματινή πεζοπορία στα Tεισία της Μαδαρής και αφήσαμε στο τέλος να μας μαγέψει η ομορφιά του ηλιοβασιλέματος  πάνω στις όχθες του μονοπατιού Δόξα σοι ο θεός.

  • Μήκος: 7km
  • Τύπος: Κυκλικό

Υ.Γ. 1. Σε κάθε πεζοπορία είναι καλό να έχεις μαζί σου, σνακ, νερό, φανάρι, φούτερ, αθλητικά ή παπούτσια της πεζοπορίας.
Υ.Γ. 2. “Job fill your pocket adventures fill your soul, Jaime Lyn Beatty”